Mijn traject bij Edith is meer als geslaagd. Als eerste wil ik benoemen dat Edith een super aardige, empathische, slimme, professionele vrouw is.

Ik ben de behandeling gestart omdat ik een verkeersongeval had met whiplash en Post commotioneel syndroom (PCS) als gevolg. Edith heeft het traject zo op maat gemaakt dat ik het met mijn klachten stap voor stap kon opbouwen. Edith ziet niet alleen je klachten, maar ook de persoon erachter. Ik ben haar hier heel erg dankbaar voor.

Tijdens de training hebben we gefocust om mijn bètahersengolven te verlagen omdat die door mijn overlevingsmodus veel te hoog waren. Door middel van de neurofeedback zijn deze gezakt. Ik heb zo aan mijn herstel gewerkt op een leuke manier (Harry Potter kijken) en zo stappen kunnen maken. Ik raad iedereen een behandeling bij Edith aan! Het heeft mij meer gebracht dan dat ik had durven dromen.

Bedankt

~ Sandrina ~