Al een tijdje liepen wij op verschillende vlakken vast met de gemoedstoestand van onze zoon.

Op de basisschool kwamen we er achter dat hij last heeft van dyscalculie en een lichte vorm van ADD. Hij heeft toen veel bijles, voor het rekenen, en verschillende therapieën gehad. Natuurlijk werd ons als eerste medicatie geadviseerd, maar daar ben ik absoluut geen voorstander van, dus hebben we daar ook nooit gebruik van gemaakt.

Een tijdje leek het redelijk goed te gaan, totdat er toch steeds meer druk van school kwam, het werd onze zoon gewoon vaak teveel, en hij gaf steeds vaker aan dat het zo druk in zijn hoofd was! Op dat moment voel je je toch wel een beetje machteloos, en ben ik gaan zoeken hoe we hem daarin konden helpen. Al snel kwam ik bij de website van Edith terecht. Eerlijk gezegd had ik nog nooit van Neurofeedback gehoord, maar toen ik las wat de therapie inhoudt, was ik erg onder de indruk. Dit zou zomaar een steuntje in de rug voor onze zoon kunnen zijn, en vervolgens maakte ik een afspraak.

Wekelijks gingen we voor de therapie naar Edith en ik zag echt na een tijdje dat onze zoon rustiger in zijn hoofd was, ook zijn resultaten op school gingen wat vooruit, dus dat was erg fijn! Ik zou het dan ook iedereen aanraden, het is zeer zeker de moeite waard!

Edith, bedankt voor je goede zorgen,

~Tamara & Raf ~