De behandelingen van neurofeedback hadden een ware omslag tot gevolg in mijn persoonlijke leven.

Al jaren was ik op zoek naar iets dat me zou kunnen helpen beter te gaan slapen.

Therapie in het gewone en alternatieve circuit hielpen maar tijdelijk, medicatie, en onderzoeken en behandeling in het slaapcentrum had ook niet gewenste effect.

Het gevoel van onmacht, gebrek aan concentratie en vooral ook extreme moeheid maakten het er niet beter op en de daardoor negatieve spiraal die dit veroorzaakten in mijn persoonlijk leven en werk.

En het oplopen van veel frustraties omdat weinig mensen begrip hadden voor iets dat ze niet aan mijn uiterlijk konden aflezen.

Al zoekende kwam ik een artikel tegen op internet over neurofeedback en hoewel mijn geloof in verbetering onderhand nihil was wilde ik dit toch uitproberen, want wat had ik nog te verliezen.

Wat bleek is dat ik na de eerste keer al beter ging slapen en naarmate de behandelingen vorderden ging dat steeds beter. Wie had dat ooit kunnen denken na gebroken nachten van 4 uur of korter en dat jaar in jaar uit met af en toe betere periodes.

Langzaamaan kreeg ik nieuwe energie terug die ik al heel lang kwijt was evenals de zin in het leven, want ook dat was sterk afgenomen. Ik ondernam nieuwe en leuke dingen die ik niet meer voor mogelijk had gehouden. Het maakte me een blij en gelukkig mens.

En het maakte dat ik ook weer ging genieten met nog meer waardering voor alles dat ik had.

Edith heeft me weer op weg geholpen en mijn leven kreeg weer inhoud. Ze is rustig en prettig in haar benadering en ook dat geeft vertrouwen, ook in de bemoediging die ze uitstraalt.

Ik kan het iedereen aanraden die moeite heeft met slapen door allerlei klachten en problemen en die weer nieuwe moeilijkheden geven. Het heeft de negatieve spiraal verandert in een positieve spiraal

Ik heb mijn leven weer terug.

~ Sonja ~