Neurofeedback is echt een aanrader voor alle kinderen met autisme én leerproblemen.

Ik heb mijn zoon, toen 11 jaar oud, aangemeld omdat hij forse leer en aandachtsproblemen liet zien. Mijn zoon heeft autisme en zijn informatieverwerking gaat moeizaam. Ik was aanvankelijk wat sceptisch, ik wist eigenlijk niet wat ik van neurofeedback moest verwachten. Baat het niet dan schaadt het niet was mijn gedachte. Ik wilde gewoon alles aangrijpen om dat wat in hem zit eruit te laten komen. Ik was ervan overtuigd dat er meer in hem zat dan wat er uitkwam.

We zijn een jaar verder en mijn zoon heeft inmiddels zo’n 20 sessies gehad. Op school gaat het ontzettend goed. Hij heeft 2 schoolniveaus in 1 jaar tijd ingehaald op zowel reken als taalgebied. Ontzettend knap en wonderbaarlijk. De leerkracht was net zo verbaasd als ik. Hij gaat nog steeds goed vooruit. Niet alleen op leergebied maar ook op sociaal emotioneel gebied. Hij uit zich veel meer en durft meer initiatieven te nemen op sociaal gebied. Ook het schrijven is van onleesbaar naar leesbaar gegaan. Zijn focus is sterk verbeterd. Ik merk dat hij lekker in zijn vel zit. Hij gaat graag naar school en is met zijn toekomst bezig. Ik weet nog steeds niet hoe neurofeedback nu precies werkt, maar het heeft onze zoon zeker goed geholpen. Hij is tot leren kunnen komen. Neurofeedback is een echte aanrader voor alle kinderen met autisme én leerproblemen.

Groet

~moeder Sandra~

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *