Mijn ervaring met neurofeedback

Ik heb de laatste 4 maanden neurofeedback gedaan. Ik vond de neurofeedback super fijn, handig, leerzaam en leuk! Elke dinsdag (en donderdag) na school naar neurofeedback, het was niet altijd super om meteen neurofeedback toegaan doen na school, maar het was ook geen ramp soms was het ook gewoon fijn dat ik klaar was na neurofeedback niks meer hoefde te doen op die dag. Ook was het fijn dat ik zelf met de fiets naar de neurofeedback toe kon fietsen. Ook was Edith (de vrouw die je neurofeedback geeft) heel flexibel als ik soms een paar minuutjes te laat was, of als ik eens een keer niet kon komen.

Wat ik allemaal geleerd heb

De neurofeedback heeft mij heel erg geholpen met mij dagelijks leven, zoals voorbereiding, afspraken niet vergeten en ook stress vermindering. En allemaal zonder er moeite in te stoppen, daarom vond ik de neurofeedback heel fijn en is zeker ook een aanrader voor bijna iedereen!

~Marlo Raaijmakers~