Minder vermoeid, meer energie en meer rust in mijn hoofd

20 Jaar geleden kampte ik met forse beperkingen door de Ziekte van Lyme/Chronische Vermoeidheid.

De belangrijkste en meest vervelende klacht was moe in het hoofd.

In mijn zoektocht naar therapieën heb ik neurofeedback ontdekt. Na ongeveer 30 behandelingen werd de vermoeidheid in mijn hoofd een stuk minder. Ook werd het iets rustiger in mijn hoofd.  Tevens merkte ik dat ik lichamelijk meer energie kreeg. De vermoeidheid in het hoofd kwam na enkele jaren langzaam terug. Na een tiental vervolgbehandelingen waren de klachten weer grotendeels verdwenen.

Ook viel mij op dat ik beter en rustiger kon slapen.

Na een eerste meting kan de therapeut duidelijk en objectief de afwijkende waardes laten zien en na verloop van tijd is er zichtbaar dat de waardes verbeteren en de klachten afnemen.

Edith doet haar werk met passie, en werkt voor een schappelijke prijs.

~Marcel~

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *