Hij is veel behulpzamer, socialer en vrolijker. Hij heeft meer focus en meer zelfvertrouwen.

Door de Basisschool werd mij destijds geadviseerd om Ritalin te gaan proberen voor mijn zoon. Ik wou eerst nog een andere stap zetten om dit eventueel te kunnen voorkomen. Na een behandeling of 15 begon ik langzaam verschil te merken bij mij zoon. Hij werd alerter en meer attent. Zijn zelfvertrouwen ging vooruit. En hij kreeg langzaam meer sociale contacten. Met plezier reed hij elke week op zijn fiets naar Edith. De behandeling is prettig en niet te zwaar voor een jong kind. Nu we bijna aan het einde van de behandeling zijn kan ik zien dat hij veel meer plezier in alles heeft gekregen. Doordat er net wat meer focus is zijn taken makkelijker te volbrengen en leuker om te doen. Hij is veel behulpzamer , socialer en vrolijker. Hij is meer op aarde en voelt situaties beter aan. Zijn schoolresultaten zijn ook vooruit gegaan. Blij dat we deze behandeling voor onze zoon hebben gedaan! 

~Leandra, moeder van Panto~

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *