Geen schrikreacties meer bij het in slaap vallen

Na steeds weer terugkomende slaapproblemen ben ik via google terecht gekomen bij neurofeedback. De keuze voor BMC was snel gemaakt i.v.m. de afstand.Na een prettig kennismakingsgesprek aan de slag gegaan met de behandelingen. Dit kon ik aansluitend na mijn werk doen en dat vond ik erg prettig.Mijn klachten waren schrikreacties met in slaap vallen. Deze klachten had in het verleden ook al vaker gehad. Hiervoor heb ik destijds antidepressiva voorgeschreven gekregen en heb dat ook braaf 13 jaar geslikt. Maar na 4 jaar gestopt te zijn met deze medicatie kwamen de klachten weer terug.Na een paar sessies waren de klachten als minder en na een aantal meer zelfs helemaal weg. Ik ben blij dat ik behandeling heb gedaan.

~Anoniem~

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *