Geen nachtmerries meer en meer rust in mijn hoofd

3 jaar geleden ben ik in een flinke burn-out terechtgekomen. Vanaf het begin van die tijd heb ik een ernstig slaapprobleem ontwikkeld, en lukte het mij niet om mijn normale slaappatroon terug te krijgen. Ik viel meestal wel in slaap maar schrok steeds weer heel snel wakker. Als ik mijn ogen sloot werd het in mijn hoofd steeds drukker waardoor ik steeds in paniek wakker schrok. Ook had ik heel veel nachtmerries. Dit ging de hele nacht door waardoor het herstelproces voor mijn gevoel sterk belemmerd werd.

Na een tocht langs psycholoog, natuurarts, slaaptherapeut en andere specialisaties, waarvan ik allemaal goede dingen meegenomen heb, bracht een kennis mij in contact met neurofeedback. Uiteindelijk ben ik in januari 2017 bij Edith terechtgekomen. Na een paar trainingen had ik al geen nachtmerries meer. Hierdoor was ik ervan overtuigd dat dit de goede weg voor mij was.

Nu ben ik meer dan een half jaar verder, de rust in mijn hoofd is weer teruggekomen wat je ook kunt zien in de tussentijdse metingen. Ik slaap de meeste nachten goed en ik voel nu pas, na drie jaar, dat mijn oude “ik” weer terug is.

~Willemien~

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *