Toen ik pas aan de neurofeedback begon, was ik vaak onzeker en zat ik vaak niet zo lekker in mijn vel. Ik had negatieve gedachten die mij weerhielden om dingen te doen in het leven die ik belangrijk vindt. Ook zat ik vaak in mijn hoofd, voelde ik me wel eens onrustig en was ik vaak niet alert genoeg.

Nu, na vele behandelingen, sta ik veel positiever in het leven! Ik laat mij niet meer zoveel leiden door mijn gedachten. Ik maak mij niet meer zo druk en heb mijn negatieve gedachtes kunnen omzetten in positief denken. Ik voel me rustiger en meer ontspannen. Ik heb de stap gemaakt om opnieuw autorijles te nemen. Dat was voor mij een hele grote stap, die ik in het verleden nooit gedacht had te nemen. In het verleden heb ik mijzelf altijd wijs gemaakt dat ik dat nooit zou kunnen. Ook mede door mijn lagere verwerkingssnelheid. Ik sta nu dankzij de neurofeedback veel zekerder in het leven en merk ook dat ik alerter geworden ben en meer gefocust ben. Ik zit niet meer zo veel in mijn hoofd en ben meer bezig met mijn omgeving en daar heb ik veel baat bij met autorijden. Ik heb zelfs mijn theorie gehaald in een keer, waar ik heel trots op ben! Ook mijn ouders merken het aan mij dat ik veel baat heb gehad aan de neurofeedback.

Verder vond ik de informele sfeer altijd heel fijn! We konden het hebben over de neurofeedback, maar er was ook ruimte voor gewoon een leuk, gezellig praatje over andere dingen, waardoor het ijs al snel gebroken was. Edith was altijd heel betrokken. Het was allemaal heel gemoedelijk en dat was fijn!

Ook heeft ze mij buiten de neurofeedback wat tips gegeven over wat ik kan doen als ik op een moment toch weer eens wat meer in mijn hoofd zit of wat onrustig ben. En Edith, dat trucje met door het ene neusgat inademen en dan door het andere neusgat weer uitademen heeft wel eens goed geholpen! Ten slotte blijft Edith ook na de laatste behandeling betrokken, want je mag het haar altijd laten weten als je weer een nieuwe stap heb gemaakt of een mooi moment hebt beleefd dat heel waardevol is voor jou.

Heel erg bedankt Edith! Ook voor de gezelligheid en de gemoedelijkheid.

~ Anoniem ~