Betere concentratie, slaap verbeterd en geen medicatie meer

Ik ben bij Edith van Montfort van BMC Weert in behandeling geweest voor burn-out klachten (slaap-, concentratieproblemen, niet tegen drukte kunnen, onrustig gevoel in hoofd, alles meekrijgen of juist niets meekrijgen en dat niet kunnen sturen).
Na 6 behandelingen merkte ik al dat ik beter ging slapen en dat mijn concentratievermogen verbeterd werd. Na 3 maanden kon ik zonder problemen naar een concert gaan, terwijl ik voorheen niet tegen de drukte en rumoer kon.
Ik kan me in grote groepen weer concentreren op mijn gesprekspartner en andere omgevingsruis negeren. Tevens ben ik kunnen stoppen met mijn medicatie.
Ik ben nu 2 maanden klaar met mijn behandeling en heb geen last van terugval naar oude situatie. Ik slaap steeds beter en ik kan zelf bepalen wat ik van mijn omgeving meekrijg.
Ik zie en merk nog steeds verbeteringen en voor mijn gevoel komt dat door de goede basis die gelegd is door neurofeedback.

~ Anke ~

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *