Beter in staat informatie tot me te nemen, meer rust en minder vermoeidheid

Ik ben met Brain & Mind Care in contact gekomen omdat ik moeite had om mij volledig op een gesprek te concentreren.

Ik vond het lastig om informatie tot mij te nemen en tegelijkertijd adequaat te reageren. Dit speelde vooral in situaties waarin de snelheid van de gesprekken voor mijn gevoel hoog lag. Hierdoor had ik minder tijd om een antwoord te formuleren. Deelname aan dit soort gesprekken zorgde hierdoor ook voor vermoeidheid na afloop van het gesprek omdat ik voortdurend bezig was het vooraf formuleren van mogelijke antwoorden.

Door de intake/hersenmeting kreeg ik feedback of er een verbetering mogelijk was voor mijn situatie. Door daarna gericht aan de slag te gaan is er gaandeweg een verbetering opgetreden in de aandacht houden bij een gesprek. Ook in situaties waarin de snelheid van de gesprekken hoog is.

Hierdoor ervaar ik meer rust en ben ik beter in staat om informatie tot mij te nemen en adequaat te reageren. De vermoeidheid na gesprekken is afgenomen.

~anoniem~

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *